De MEERWAARDE
van nieuwbouw

Meerwaarde

Veel mensen kopen graag iets wat nieuw is, zonder gebruikssporen. De woningen in een nieuwbouwwijk zijn ontwikkeld om u een optimaal woongenot te bieden. Het wonen in een nieuwbouwwoning heeft veel voordelen, zoals comfort door de goede isolatie en lage energiekosten dankzij de energiezuinige technieken. De aannemer moet namelijk voldoen aan de strenge isolatie- en milieueisen. Daarnaast merkt u dat er al snel een nieuwe sfeervolle buurt ontstaat in een nieuwbouwwijk. De bewoners willen elkaar in de meeste gevallen graag leren kennen. Het is daarom ook opvallend hoe snel er een vriendelijke sfeer groeit. 

Bekijk de ligging
inschrijven voor de woning

Woningborg

Wij willen u erop attenderen dat alle woningen zijn voorzien van het Woningborg certificaat. Dit betekent dat alle kopers verzekerd zijn van de afbouw van de woningen. Het geeft u meer zekerheid en rechten. 

Verkoopgesprek

Tot slot is deze website bedoeld om de sfeer en de mogelijkheden van het plan te laten zien. Wanneer u geïnteresseerd bent in het aanbod, wordt er een verkoopgesprek gepland. Tijdens dit gesprek ontvangt u de definitieve verkooptekeningen en overige informatie met betrekking tot de woning.

Klinkt dit goed?

Maak dan snel een afspraak met ons voor een gesprek. Tijdens dit gesprek ontvangt u de details van de woning, inclusief de bouwtekeningen en plattegronden.

inschrijven voor de woning
Weids. wonen in weidelanden

Wonen in Weidelanden

Makelaar

DE PATER NIEUWBOUW MAKELAARS

0182-613822
www.depater.nl
nieuwbouw@depater.nl

Makelaar

KOPPES MAKELAARDIJ071 34 12 736
www.koppesmakelaardij.nl
nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl

Ontwikkeling

VABO ONTWIKKELING BV

LOOYE PROJECTEN

Realisatie

CHR. VAN ARNHEM EN ZONEN BV.

Nieuwbouwplan Weids is een ontwikkeling van VABO Ontwikkeling BV uit Culemborg en Looye Projecten BV uit Woerden  / Disclaimer /  © 2020 Graphic Design / www.ontwerpbureau.com