header-actueel

Recent nieuws

Verkoop loopt voorspoedig!
16-03-2017

De verkoop van de woningen in plan Weids loopt voorspoedig! 

Eerste koop-/aannemingsovereenkomst getekend!
08-03-2017

De vraag naar de woningen is in plan Weids is groot. In de afgelopen periode hebben we diverse kopers blij kunnen maken met hun nieuwe woning in Hazerswoude-Dorp. Ook de eerste koop-/aannemingsovereenkomsten zijn getekend!

Het moment is daar!
31-01-2017

Het moment is daar! Deze week worden de 33 koopwoningen toegewezen aan de potentiële bewoners. Na de verkoopmanifestatie hebben maar liefst 79 mensen zich ingeschreven als geïnteresseerde in één van de woningen. De inschrijftermijn is vorige week maandag gesloten.  

Inschrijftermijn verlopen
23-01-2017

De inschrijftermijn voor de woningen in fase 'De Beek' is verlopen.

Verkoopmanifestatie op zaterdag 14 januari!
16-01-2017

Afgelopen zaterdag 14 januari was het zover! De start van de verkoop van 33 woningen in fase ‘De Beek’. Deze fase bestaat uit ruime, luxe woningen op royale kavels. Tijdens de verkoopmanifestatie kon u in gesprek gaan met met de projectontwikkelaars, de aannemer en de makelaars. 

 

 

Website online
13-01-2017

Welkom op onze nieuwe website! Vanaf vandaag vindt u hier uitgebreide informatie over dit prachtige nieuwbouwproject in Hazerswoude-Dorp. Ook blijft u hier op de hoogte van het actuelE woningaanbod, de situatie en de voortgang van het bouwproces.

Verkoopmanifestatie zaterdag 14 januari, bent u erbij?
13-01-2017

Op zaterdag 14 januari is het zover! Dan start de verkoop van 33 woningen in fase ‘De Beek’. Tijdens de verkoopmanifestatie kunt u het woningaanbod bekijken en tevens in gesprek gaan met de projectontwikkelaars, de aannemer en/- of de makelaars. Tevens kunt u zich direct inschrijven voor een bepaalde woning. Bent u erbij?