header-meerwaarde
test-3

Meerwaarde

In een nieuwbouwwoning is alles van top tot teen nieuw. Het huis is volledig ingedeeld naar jouw persoonlijke wensen. Daar willen we je uiteraard graag bij helpen.

 

woningborg-2

Allereerst zijn alle woningen die wij bouwen voorzien van het woningborg certificaat. De woning wordt dan ook gerealiseerd onder de strenge normen en voorwaarden van de ‘Woningborg Garantie- en Waarborgregeling 2016’. Dit geeft je als koper meer zekerheid en rechten. Als bouwer moeten wij niet alleen voldoen aan de normen en voorwaarden van de woningborg maar zijn wij ook verplicht om te voldoen aan strenge isolatie- en milieueisen. Omdat de woningen energiezuinig gebouwd worden zijn de energiekosten bij nieuwbouwwoningen een stuk lager. Dat scheelt in de maandelijkse kosten. Tot slot zul je merken dat er al snel een nieuwe buurt ontstaat bij een nieuwbouwwijk. De bewoners willen graag met elkaar kennismaken. Het is daarom ook opvallend hoe snel er een vriendelijk sfeer en een buurtgevoel groeit. Er groeit echt een persoonlijke buurt!

verkoopgesprek-1

Klinkt dit goed?

Maak dan snel een afspraak met ons voor een gesprek. Tijdens dit gesprek ontvang je de details van de woning, inclusief de bouwtekeningen en plattegronden.

Klik hier voor een afspraak