home

Wonen in Hazerswoude-Dorp.

Dit wordt genieten!

home

Verkocht

Verkocht! 33 prachtige luxe woningen in Hazerswoude - Dorp.  Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Bezoek dan ook eens onze facebook pagina. 

omgeving-3

De locatie

Hazerswoude-Dorp ligt centraal tussen Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer en Voorschoten. Binnen 20 autominuten ben je dan ook, als bewoner, in de winkelstraten van deze plaatsen. Rondom dit zogeheten Groene Hart liggen op ca. 30 minuten autorijden onder andere Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

Het dorp heeft een rijke historie die je kunt bekijken in het museum gelegen op de hoek van de Dorpstraat en de Torenstraat. Het centrum van het dorp ligt op zo’n vijf minuten wandelen van de woningen in plan Weids. De dorpsstraat is gezellig en kent vele voorzieningen.
Er is een warme bakker, een supermarkt, diverse winkels, gezellige eet-gelegenheden en cafés.

Nabij Hazerswoude-Dorp ligt golfbaan Bentwoud. Gezellig, gastvrij en goed verzorgd. Met maar liefst 36 gevarieerde holes is het de leukste golfbaan van Zuid-Holland. De club staat bekend om haar open karakter.

 

Actueel

Verkoop loopt voorspoedig!
16-03-2017

De verkoop van de woningen in plan Weids loopt voorspoedig! 

Eerste koop-/aannemingsovereenkomst getekend!
08-03-2017

De vraag naar de woningen is in plan Weids is groot. In de afgelopen periode hebben we diverse kopers blij kunnen maken met hun nieuwe woning in Hazerswoude-Dorp. Ook de eerste koop-/aannemingsovereenkomsten zijn getekend!

Het moment is daar!
31-01-2017

Het moment is daar! Deze week worden de 33 koopwoningen toegewezen aan de potentiële bewoners. Na de verkoopmanifestatie hebben maar liefst 79 mensen zich ingeschreven als geïnteresseerde in één van de woningen. De inschrijftermijn is vorige week maandag gesloten.  

Inschrijftermijn verlopen
23-01-2017

De inschrijftermijn voor de woningen in fase 'De Beek' is verlopen.

Verkoopmanifestatie op zaterdag 14 januari!
16-01-2017

Afgelopen zaterdag 14 januari was het zover! De start van de verkoop van 33 woningen in fase ‘De Beek’. Deze fase bestaat uit ruime, luxe woningen op royale kavels. Tijdens de verkoopmanifestatie kon u in gesprek gaan met met de projectontwikkelaars, de aannemer en de makelaars. 

 

 

Website online
13-01-2017

Welkom op onze nieuwe website! Vanaf vandaag vindt u hier uitgebreide informatie over dit prachtige nieuwbouwproject in Hazerswoude-Dorp. Ook blijft u hier op de hoogte van het actuelE woningaanbod, de situatie en de voortgang van het bouwproces.

Verkoopmanifestatie zaterdag 14 januari, bent u erbij?
13-01-2017

Op zaterdag 14 januari is het zover! Dan start de verkoop van 33 woningen in fase ‘De Beek’. Tijdens de verkoopmanifestatie kunt u het woningaanbod bekijken en tevens in gesprek gaan met de projectontwikkelaars, de aannemer en/- of de makelaars. Tevens kunt u zich direct inschrijven voor een bepaalde woning. Bent u erbij?

Neem vrijblijvend contact op

Nieuwbouwplan Weids in Hazerswoude-Dorp is reeds overgenomen door VABO Ontwikkeling en Looye projecten. Heeft u interesse? Vul dan het formulier in en één van de onderstaande makelaars zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

 Formulier invullen